Kanske har du, liksom många andra svenskar, fastnat för golf. Det är inte så konstigt eftersom golf är populärare än på flera år. Det är inte bara ett bra sätt att få motion utan även ett utmärkt sätt att umgås med familj och vänner. Alla spelar på samma villkor, vilket betyder att alla kan roligt tillsammans ung som gammal. Men det är viktigt att du klär dig rätt eftersom du går många steg på din golfrunda.

Rätt strumpor

Förutom det självklara som golfklubbor och bag är det bra att satsa på ett par bra golfskor. De ger dig bättre grepp och står emot fukt och vatten. Det är bra eftersom du ganska ofta råkar ut för en regnskur. Men en annan sak som många inte tänker på är strumporna. Ett par riktigt bra strumpor, med bra passform och kvalitet gör din golfrunda ännu lite bättre.

Välj gärna en strumpa som passar din sko och ett material som är anpassat till vad du ska göra. För just golf kan det vara bra med en strumpa som andas och håller dina fötter torra under rundan. Tänk också på att strumpan ska följa foten så du slipper skavsår. Du kan hitta ett brett utbud här.