En golfrunda kan vara både ansträngande och endorfinglädjande, men oavsett hur kroppen känns är det nödvändigt att mata den.

Att fylla på med energi efter hårda svingar, långa promenader, frisk luft och koncentrerade uträkningar är lika viktigt som för vilket annat träningspass som helst. Så glöm inte mellanmålet och de många fördelarna som det medför!

Förslag på mellanmål

Frukt och smörgåsar i all ära, men ibland kan det vara både roligare och enklare att ta med något annat. Energibars packade med nyttigheter såsom nötter, torkad frukt och andra superfood-ingredienser är perfekta exempel, och de kommer dessutom i många utföranden. Vare sig du uppskattar rik choklad, söta bär eller syrlig citron så finns det en bar för dig. Prova dig fram och se vilken du gillar bäst, eller köp allihopa och variera.

Något som dessutom är viktigt att ha i åtanke när du väljer mellanmål är hur det tillverkats och vilka fördelar det erbjuder din kropp. Veganska, ekologiska och fiberrika mellanmål är att föredra både för dig själv och planeten.

Glöm dina gamla, tråkiga mellanmål och välj istället något som gynnar ditt mående, ditt spelande och ditt fokus.